Velkommen til vores hjemmesider!

Hvordan man vælger rullebaner og funktion af rullebaner

Hongdali rullebaner/transportørruller er hovedsageligt afhængige af arrangementet af ruller for at danne en komplet transportlinje af transportørruller/rullebånd.Rullebaner/transportørruller kan ikke kun transportere materialer separat, men kan også kombineres med andet transportbånd/transportbånd/båndtransportører/båndtransportører for at danne et komplekst transportsystem/transportørsystem.Transmissionstromlen/transmissionsvalserne, hovedkomponenten i transportudstyret, driver transportbåndet ved at stole på friktionen mellem transportørruller og transportbåndet.I henhold til dens bæreevne kan transmissionstromlen/transmissionsrullerne i tromletransportøren opdeles i let, medium og tung.Diameteren på den samme transporttromle/transportørruller har flere forskellige akseldiametre og centerspænd til valg.

  1. 1. Lette transporttromler/lette transportruller: Lejeåbningen er normalt 80-100 mm, og akslen og navet er generelt enkeltpladesvejset cylinderstruktur med enkelt nøgleforbindelse.
  2. Transportørruller/transporttromler med middel belastning: Lejeåbningen er generelt 120-180 mm, og akslen og navet er for det meste forbundet med ekspansionsbøsninger.
  3. Kraftig transporttromle/transportørruller: lejeåbningen er for det meste 200-220 mm, akslen og navet er for det meste forbundet med ekspansionsbøsning, og cylinderlegemet er af støbt svejsestruktur.Der er to muligheder: envejs akseludgang og tovejs akseludgang.

For at øge friktionskoefficienten lægges sædvanligvis et lag gummibund med sildebensrille på overfladen af ​​de glatte ståltransporttromler/transportruller. Denne slags transporttromle/transportvalse har direktiv og kan ikke køre i den modsatte retning.Rullebanen/transportørrullen bruger en gummibelagt rulle med sildebensrille.Selvom transportørrulle/rulletransportør arbejder på våde steder, vil reduktionen af ​​friktionsserier være meget lille, fordi rillen kan afbryde vandfilmen uden at gruble.Samtidig, når transportbåndet/båndtransportøren kommer i kontakt med rullen, kan transportbåndets overflade presses ind i rillen.På mange fabrikker er produktionsmiljøet fugtigt, og strømforbruget er højt.Sildebensrille gummibelægning transportørtromle/transportørrulle/rulletransportør vælges normalt.I rullebanen/transportvalsen er transmissionsrullen opdelt som en enkeltpunktsdriftstilstand, som kan opdeles i enkeltrulledrev og dobbeltrulledrev.Enkelt transporttromle/transportørrulle/rulletransportørdrev bruges mest på transportører med lav effekt.Dobbelt transportørtromle/transportørrulle/rulletransportørdrev bruges mest i højeffekttransportører, fordi det ikke kun har en kompakt struktur, men også kan øge den omgivende vinkel for at øge trækkraften, der kan overføres af tromlens drivtromle transportør/rullebane/transportørrulle.

Derudover kan brugen af ​​dobbelt tromletransmission/dobbeltvalsetransmission ikke kun bruge flere motorer til at køre separat, men også bruge geartransmissionsenheden til at få de to transportørtromler/transportørruller/rulletransportører til at køre med samme hastighed.Transmissionstromlestrukturen af ​​tromletransportør/rulletransportør/transportørrulle inkluderer stålpladesvejsestruktur, støbestål og støbejernsstruktur.Vi kan vælge den passende tromlestruktur i henhold til de faktiske behov og produktionsmiljø.

Kort sagt, som en producent, der er specialiseret i produktion af rullebane/tromletransportør/transportørrulle, minder Hongdali automation virksomhedskunder om at vælge stærke transportbåndproducenter for at sikre kvalitet og eftersalgsservice.

Hongdali er altid åben for vores kunder for deres behov og bekymringer, så vi bedre kan hjælpe dig med transportørsystemer og samlebånd.

Hongdali leverer forskellige slags transportører, såsom rullebaner, kurvetransportører, båndtransportører, skrå transportører ... I mellemtiden leverer hongdali også samlebånd til husholdningsapparater.Vi søger agenter over hele verden for at være vores agent for engrostransportører, engrostransportsystemer, engrosarbejdstransportører, engrosbåndtransportsystemer, samlebåndsagent, vi leverer transportører og samlebåndstilbehør, såsom motorer, aluminiumsrammer, metalramme, kørende transportbånd, hastighedsregulator, inverter, kæder, tandhjul, ruller, lejer ... også vi leverer teknisk support til ingeniører og sørger for installation, vedligeholdelse og træning for dig.Hongdali ser altid frem til venner fra hele verden til at arbejde sammen med os.

Hongdali vigtigste produkter er samlebånd, den automatiske samlebånd, den semi-automatiske samlebånd, rullebånd type samlebånd, båndtransportør type samlebånd.Naturligvis leverer Hongdali også forskellige slags transportører, grøn pvc-båndtransportør, motordrevet rulletransportør, ikke-power-rulletransportør, tyngdekraftsrulletransportør, ståltrådstransportør, Teflon-transportør med høj temperatur, fødevarekvalitetstransportør.

Hongdali har erfarne ingeniørteam og mekanisk ingeniørteam til at støtte oversøiske projekter.Vores ingeniørteam hjælper dig med at planlægge din fabrik baseret på dit layout og guide dig til, hvordan du placerer samlebåndet og transportøren.Til installation sender vi et ingeniørteam for at guide dig, hvordan du installerer og træner dig i, hvordan du bruger og vedligeholder transportbåndet og samlebåndet.


Indlægstid: maj-06-2022